Όροι χρήσης

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Η χρήση των ηλεκτρονικών σελίδων και υπηρεσιών της one0one από τον επισκέπτη / χρήστη προϋποθέτει την ανεπιφύλακτη συμφωνία του με τους παρακάτω όρους χρήσης, που ισχύουν για το σύνολο του περιεχομένου, που περιλαμβάνεται στην ιστοσελίδα της. Συνεπώς, ο επισκέπτης / χρήστης οφείλει να διαβάσει προσεκτικά τους όρους αυτούς πριν από τη χρήση των υπηρεσιών του δικτυακού τόπου και εάν δεν συμφωνεί, οφείλει να μην κάνει χρήση των υπηρεσιών και του περιεχομένου τους. Ο επισκέπτης / χρήστης παρακαλείται να ελέγχει το περιεχόμενο των όρων χρήσης για ενδεχόμενες αλλαγές. Η εξακολούθηση της χρήσης της σελίδας one0one.gr ακόμη και μετά τις όποιες αλλαγές σημαίνει την ανεπιφύλακτη, εκ μέρους του επισκέπτη / χρήστη, αποδοχή των όρων αυτών.

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ

H ιστοσελίδα one0one.gr περιλαμβάνει το ηλεκτρονικό κατάστημα της επιχείρησης Arpie Joulfayan (ΑΦΜ 131078755, ΔΟΥ Γλυφάδας), με δραστηριότητα την «Εμπορία ενδυμάτων, υποδημάτων και Αξεσουάρ». Η έδρα της εταιρείας βρίσκεται στην Γλυφάδα Αττικής επί της οδού Γιαννιτσοπούλου 3 και Κλεμανσώ ΤΚ 16674. Κύριος σκοπός της επιχείρησης είναι η όσο το δυνατόν καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας. Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.one0one.gr δίνει τη δυνατότητα τόσο στους πελάτες μας όσο και σε όλους τους χρήστες του internet να πάρουν πληροφορίες άμεσα για όλα τα είδη που προσφέρει η επιχείρηση μας, όπως και το να πραγματοποιούν τις ηλεκτρονικές αγορές τους.

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ

Όλος ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας, η επιλογή και οι ρυθμίσεις αυτής, είναι ιδιοκτησία της επιχείρησης και είναι Δικαίωμα Πνευματικής της Ιδιοκτησίας.

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Ο τρόπος χρήσης των προσωπικών σας στοιχείων δημοσιοποιήται στην δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων. Η χρήση των σελίδων του ηλεκτρονικού καταστήματος www.one0one.gr από τον επισκέπτη η χρήστη, προϋποθέτει και απαιτεί την ανεπιφύλακτη συμφωνία του με τους όρους που αναγράφονται σε αυτήν.

ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝΠΟΙΑ ΕΙΝΑ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΗΛΩΣΩ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΜΟΥ;

Ο τρόπος για να γίνει οποιαδήποτε συναλλαγή μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος one0one και να πραγματοποιηθούν παραγγελίες προϊόντων της επιχείρησης, θα ζητηθεί η γνωστοποίηση των προσωπικών στοιχείων του πελάτη. Κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας, θα ζητηθεί το πλήρες ονοματεπώνυμο, η διεύθυνση αποστολής των προϊόντων, η διεύθυνση χρέωσης της παραγγελίας (σε περίπτωση που είναι διαφορετική από την διεύθυνση αποστολής), τα στοιχεία τιμολόγησης (σε περίπτωση που έχει επιλεγεί πληρωμή με τιμολόγιο), ο αριθμός ενός τηλεφώνου επικοινωνίας, η ηλεκτρονική σας διεύθυνση (e-mail) και σε περιπτώσεις που η πληρωμή πραγματοποιείται μέσω πιστωτικής κάρτας, ο αριθμός, η ημερομηνία λήξεως της κάρτας και ο τριψήφιος κωδικός ασφαλείας που βρίσκεται στο πίσω

μέρος της κάρτας.

ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΣΕ ΤΡΙΤΟΥΣ

Τα δεδομένα αυτά επεξεργάζονται από την επιχείρηση μας η οποία εφαρμόζει το άρθρο 7Α παρ. 1 (β) Ν. 2472/1997, με σκοπό την πραγματοποίηση της παραγγελίας που μας ανατέθηκε από τον πελάτη και με κανέναν τρόπο δεν θα πουληθούν η δημοσιοποιηθούν σε τρίτους, εκτός αν μπεί σε εφαρμογή η διαδικασία που ορίζει η νομοθεσία για την άρση του απορρήτου (Ν. 2225/1994) ή άλλες υποχρεώσεις που απορρέουν από την εθνική εφαρμογή της Οδηγίας 24/2006.Τα προσωπικά στοιχεία σας, γίνονται γνωστά στην αρμόδια τράπεζα, αριθμός πιστωτικής κάρτας, ονοματεπώνυμο κλπ και μόλις ολοκληρωθεί η παραγγελία σας αυτά ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ από τη βάση μας, επιτυνγχάνοντας το μέγιστο επίπεδο ασφάλειας.

ΧΡΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ

Όλα τα στοιχεία που μας δημοσιοποιούνται το www.one0one.gr τα χρησιμοποιεί για να επικοινωνήσουμε μαζί σας, για την παράδοση της παραγγελίας σας, για την επιβεβαίωση της παραγγελίας σας, για να σας ενημερώσουμε για εκπτώσεις, προσφορές, και γενικότερα γιά νέα της επιχείρησης. Είναι στην διακριτική σας ευχέρεια αν θα λαμβάνετe η όχι νέα και ενημερώσεις από το www.one0one.gr

στέλνοντας το αίτημα σας μέ e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@one0one.gr Η γνωστοποιήση των προσωπικών σας στοιχείων δηλώνει ότι συναινείτε τα στοιχεία αυτά να χρησιμοποιούνται από τους υπαλλήλους του www.one0one.gr για τους παραπάνω λόγους. Η επιχείρηση www.one0one.gr απαιτεί από τους υπαλλήλους και συνεργάτες της να παρέχουν το ύψιστο επίπεδο ασφάλειας, το οποίο αναφέρεται στη παρούσα Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Σε καμία άλλη περίπτωση το www.one0one.gr δεν μπορεί να μοιραστεί με άλλους τα προσωπικά σας στοιχεία χωρίς την δική σας έγκριση, συναίνεση, εκτός και αν αυτό απαιτηθεί μέσω της νόμιμης οδού. Παρακαλούμε όπως λάβετε υπόψη σας ότι κάτω από συγκεκριμένες προϋποθέσεις επιτρέπεται ή επιβάλλεται από το νόμο ή βάση δικαστικής απόφασης, η συλλογή, χρήση και η αποκάλυψη των προσωπικών δεδομένων σας, τα οποία έχουν συλλεγεί online χωρίς την εκ μέρους σας πρότερη συναίνεση (για παράδειγμα σε περίπτωση δικαστικής απόφασης).

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.one0one.gr χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο SSL, για ασφαλείς online εμπορικές συναλλαγές. Με αυτόν τον τρόπο όλες οι προσωπικές πληροφορίες που μας έχετε δώσει, κρυπτογραφούνται, όπως ο αριθμός της πιστωτικής κάρτας, το όνομα και η διεύθυνση σας, έτσι ώστε να μην μπορούν να διαβαστούν ή να αλλαχτούν κατά την μεταφορά τους μέσω του InternetΤο πρωτόκολλο SSL (Secure Sockets Layer), Θεωρείταιν σήμερα το παγκόσμιο standard στο διαδίκτυο για την πιστοποίηση δικτυακών τόπων (websites) στους δικτυακούς χρήστες και για την κρυπτογράφηση στοιχείων μεταξύ των δικτυακών χρηστών και των δικτυακών εξυπηρετητών (web servers). Μία κρυπτογραφημένη SSL επικοινωνία απαιτεί όλες τις πληροφορίες που αποστέλλονται μεταξύ ενός πελάτη και ενός εξυπηρετητή (server) να κρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποστολής και να αποκρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποδοχής, προστατεύοντας έτσι προσωπικές πληροφορίες κατά τη μεταφορά τους. Επιπλέον, όλες οι πληροφορίες που αποστέλλονται με το πρωτόκολλο SSL, προστατεύονται από έναν μηχανισμό που αυτόματα εξακριβώνει εάν τα δεδομένα έχουν αλλαχτεί κατά την μεταφορά.

ΠΡΟΙΟΝΤΑ

Όλα τα προϊόντα που είναι προς πώληση, τα χαρακτηριστικά τους, οι τιμές και το διαθέσιμο απόθεμά τους, βρίσκονται στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.one0one.gr και μπορούν να έχουν πρόσβαση όλοι. Η πληροφορίες για το κάθε προιόν μπορούν να εμφανιστούν, κάνοντας κλικ στην εικόνα του προϊόντος.Η επιχείρηση φροντίζει για την έγκαιρη ενημερωση των πελατών της, δεν φέρει όμως καμία ευθύνη για τυχόν ελλείψεις Οι προσπάθειες που κάνουμε για να παρέχουμε όλες τις δυνατές πληροφορίες(τιμές, μεγέθη,χρώματα, κλπ) είναι καθημερινές, ωστόσο, προκειμένου να περιοριστούν τυχόν λάθη, θα σας συνιστούσαμε πριν την οποιαδήποτε ολοκλήρωση αγοράς σας, να επικοινωνείτε μαζί μας σε περιπτώσεις που οι τιμές ή οποιοδήποτε άλλο προϊοντικό χαρακτηριστικό είναι πέραν των συνηθισμένων και λογικών.Οι τιμές των προϊόντων που διατίθενται μέσω της ιστοσελίδας www.one0one.gr είναι ίδιες με τις τιμές που ισχύουν και στo φυσικό καταστήμα της επιχείρησης. Σε συγκεκριμένες χρονικές περιόδους υπάρχει περίπτωση να διενεργούνται ειδικές προσφορές και εκπτώσεις, στα πλαίσια προωθητικών ενεργειών της επιχείρησης, οι οποίες θα ισχύουν μόνο για συγκεκριμένους κωδικούς και μόνο για αγορές μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος. Στις τιμές που αναγράφονται στις σχετικές αναρτήσεις των προιόντων στο κάθε προϊόν συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ (23%), ενώ το ηλεκτρονικό κατάστημα www.one0one.gr επιφυλάσσεται του δικαιώματός του να αναπροσαρμόζει τις τιμές χωρίς να υποχρεούται να ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό.

ΚΑΤΑΡΤΗΣΗ ΣΥΜΒΑΣΣΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Οι παραγγελίες μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος αποτελούν συνάψεις σύμβασης πωλήσεως εξ αποστάσεως, οι οποίες διέπονται από το νομοθετικό πλαίσιο του Ν. 2251/1994 (όπως αυτός ισχύει σήμερα) και των τροποποιήσεων που αναφέρονται στο ΠΔ 131/2003 (ΦΕΚ Α’ 116/16.05.2003).Ο χρήστης έχει δικαίωμα σύναψης έγκυρης παραγγελίας μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος, εφόσον είναι δικαιοπρακτικά ικανός τηρώντας τις διατάξεις του Ελληνικού Αστικού Κώδικα (εφόσον έχει συμπληρώσει το δέκατο όγδοο έτος ηλικίας και δεν τελεί σε δικαστική συμπαράσταση ως προς τη σύναψη σύμβασης πώλησης). Παραγγελίες μπορούν επίσης να πραγματοποιηθούν από νομίμους εκπροσώπους νομικών προσώπων.Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.one0one.gr. επιφυλάσσεται του δικαιώματος να αξιώσει την επιστροφή από τον εποπτεύοντα ή κηδεμόνα τυχόν παραγγελιών που θα πραγματοποιηθούν από δικαιοπρακτικά ανίκανα πρόσωπα.

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ

Για την πραγματοποίηση της παραγγελίας στο www.one0one.gr απαιτούνται:

Η συμπλήρωση της ειδικής φόρμας με τα απαραίτητα στοιχεία για τη σύναψη της σύμβασης πώλησης και η ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων της σύμβασης πώλησης και των όρων χρήσης, ιδίως τη συλλογή και όπου απαιτείται τη χρήση προσωπικών δεδομένων.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Για την όσο το δυνατόν καλύτερη εξυπηρέτηση όσων επιθυμούν να αγοράσουν από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, διαθέτουμε τους ακόλουθους τρόπους πληρωμής.

1) Με τη χρήση της πιστωτικής σας κάρτας. Η χρέωση της πιστωτικής σας κάρτας γίνεται την ημέρα έναρξης της διαδικασίας αποστολής των προϊόντων. Το www.one0one.gr έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των συναλλαγών σας. Όλοι οι κάτοχοι πιστωτικών καρτών υπόκεινται σε ελέγχους εγκυρότητας.Είναι σημαντικό να αναφέρετε απαραιτήτως ένα τηλέφωνο επικοινωνίας και μια έγκυρη διεύθυνση e-mail.Σε περίπτωση που η πιστωτική σας κάρτα δεν εγκριθεί από την τράπεζα σας, η επιχείρηση διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει την παραγγελία σας.

2) Με αντικαταβολή τη στιγμή που θα παραλάβετε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή θα επιβαρύνεστε με χρέωση 2,00 ευρώ (συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 24%).

Η αντικαταβολής δεν ισχύει για αγορές εκτός Ελλάδος.

3) Μέσω της υπηρεσίας πληρωμών μέσω διαδικτύου PAYPAL.

4) Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της Eurobank η με μεταφορά από άλλο πιστωτικό ίδρυμα στην Ελλάδα(τα έξοδα μεταφοράς επιβαρύνουν ολοκληρωτικά τον πελάτη), στον τραπεζικό λογαριασμο που διατηρούμε στην Eurobank. Η αποστολή της παραγγελίας θα γίνετα μόνο και μόνο τότε όταν εμφανίζεται το αντοίστιχο ποσό της παραγγελίας στον τραπεζικό λογαρασμό.

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Ο Χρήστης/πελάτης ενημερώνεται μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος, πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας του για την τιμή, την ποσότητα, τα έξοδα μεταφοράς, τον τρόπο πληρωμής, παράδοσης, και το δικαίωμα υπαναχώρησης.Με την αποστολή της φόρμας παραγγελίας, ο καταναλωτής λαμβάνει ηλεκτρονικά αντίγραφο της παραγγελίας στην ηλεκτρονική διεύθυνση (e-mail) που έχει δηλώσει κατά την καταχώρηση της παραγγελίας του, το οποίο περιλαμβάνει την λεπτομερή περιγραφή των εμπορευμάτων της παραγγελίας και έναν μοναδικό κωδικό, με τον οποίο θα μπορεί να παρακολουθήσει την πρόοδο και εξέλιξη της παραγγελίας του.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Οι παραδόσεις των προϊόντων πραγματοποιούνται σε όλη την Ελλάδα, καθώς επίσης και στην Κύπρο, μέσω της εταιρείας ACS.

Τα έξοδα αποστολής διαμορφώνονται ως εξής:

1) Για παραγγελίες συνολικής αξίας κάτω των 60,00 € οι χρεώσεις αναγράφονται στον παρακάτω πίνακα, ανάλογα με το σημείο παράδοσης.

2) Για παραγγελίες συνολικής αξίας 60,00 € και άνω, οι αποστολές είναι δωρεάν, μόνο για παραδόσεις εντός Ελλάδος.Η πολιτική αποστολής των προιόντων μπορεί να αλλάξει έπειτα από ανακοίνωση της επιχείρησης που θα αναρτηθεί στην ιστοσελδα ΄΄ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ΄

Οι ημέρες αποστολής, σε όλες τις παρακάτω περιπτώσεις, ενδέχεται να αυξηθούν, από 1 εώς και 2, σε περίπτωση έλλειψης προιόντος & αντικατάστασής του με άλλο, όπως και/ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο, πάντα κατόπιν ενημέρωσης του πελάτη.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ

Α. Βασικές υπηρεσίες Παραδοση 1-3 ημέρες

ΥΠΗΡΕΣΙΑ

ΧΡΕΩΣΗ

EXTRA ΧΡΕΩΣΗ

ΧΡ.ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Εντός Αττικής

€ 4/2Kg

€ 0,60/1Kg

1-2 ημέρες

Χερσαίοι προορισμοί

€ 5,00/2Kg

€ 0,80/1Kg

1-2 ημέρες

Νησιώτικοι προορισμοί

€ 6,00/2kg

€ 1,00/1Kg

1-3 ημέρες

Δυσπρόσιτες περιοχες

€ 8,00/2Kg

€ 2,79/1Kg

1-5 ημέρες

Αντικαταβολή

2 € επιπλέον ανεξαρτήτως περιοχής

Εντός Αττικής-Αφορά την παραλαβή, μεταφορά και παράδοση αποστολών εντός της ίδιας πόλης. Αποστολές εντός του νομού Αττικής (από Ν. Αττικής προς Ν. Αττικής)

Χερσαίοι Προορισμοί – Αφορά την παραλαβή, μεταφορά και παράδοση αποστολών προς Χερσαίους Προορισμούς του δικτύου της ACS.

Νησιωτικοί Προορισμοί – Αφορά την παραλαβή, μεταφορά και παράδοση αποστολών προς Νησιωτικούς Προορισμούς του δικτύου της ACS.

Δυσπρόσιτες Περιοχές – Οι περιοχές εκτός των ορίων των κύριων πόλεων του δικτύου ACS, χαρακτηρίζονται δυσπρόσιτοι προορισμοί και αναγράφονται στην ιστοσελίδα www.acscourier.gr.

Ο χρόνος παράδοσης είναι ενδεικτικός, αφορά εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία αναχώρησης από την Αθήνα και μπορεί να διαφοροποιηθεί ανάλογα με τις συνθήκες.

Οι χρόνοι παράδοσης ισχύουν για ανάθεση παραγγελίας μέχρι τις 12:00 το μεσημέρι

Οι προαναφερόμενες τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ 24%.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ /ΑΛΛΑΓΕΣ / ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ

Για την εφαρμογή των παρακάτω παραγράφων, απαραίτητη προυπόθεση είναι πριν προβείτε σε οποιαδήποτε ενέργεια επιστροφής ή αλλαγής των προιόντων, χρειάζεται πρώτα να έρθετε σε επικοινωνία με κάποιον εκπρόσωπο του one0one, ώστε να ενημερώσετε για την ενέργειά σας και αφετέρου να ενημερωθείτε για τις απαραίτητες διαδικασίες που χρειάζετε να ακολουθήσετε.

ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗ

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε ολόκληρη την παραγγελία ή μέρος αυτής χωρίς να υποχρεούστε να μας ανακοινώσετε το λόγο για τον οποίο επιθυμείτε την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που την παραλάβετε. Στην περίπτωση αυτή σας επιβαρύνει μόνο το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Σε περίπτωση που ο λόγος επιστροφής αφορά σε λάθος της επιχείρησης δεσμεύεται να αποστείλει εκ νέου courier στην διεύθυνση που μας έχετε ορίσει για την παραλαβή της παραγγελίας με δικά της έξοδα.Για την άσκηση του δικαιώματος υπαναχώρησης, έχετε υποχρέωση να συμπληρώσετε και να αποστείλετε το ειδικό «Έντυπο Επιστροφής» εσωκλείοντάς το στο δέμα, ή αποστέλλοντάς το με e-mail στο info@one0one.gr Υποχρεούστε να αποστείλετε το προϊόν στην άρτια κατάσταση στην οποία το παραλάβατε, χωρίς δηλαδή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία του και με άθικτες τις ειδικές σημάνσεις του προϊόντος. Επιπλέον, οφείλετε να συμπεριλάβετε την απόδειξη λιανικής πώλησης, ταυτόχρονα με την υποβολή της δήλωσης υπαναχώρησης που περιέχεται στο «Έντυπο Επιστροφής». Η επιστροφή θα γίνεται δεκτή μόνο κατόπιν έγκρισης της επιχείρησης.Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων και αναλόγως, αφενός με τον τρόπο που επιλέξατε να πληρώσετε την παραγγελία σας και αφετέρου τον τρόπο που θα πραγματοποιηθεί η επιστροφή τους, η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός 8-10 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα για πληρωμές με αντικαταβολή ή PayPal, ενώ για πληρωμές μέσω πιστωτικής κάρτας, το χρονικό περιθώριο για την επιστροφή των χρημάτων, εξαρτάται αποκλειστικά και μόνο από την εκάστοτε τράπεζα του κατόχου. Από τη στιγμή που το προϊόν φύγει από εσάς, η επιχείρηση το παραλαμβάνει εντός 1-4 εργάσιμων ημερών για τις επιστροφές εντός Ελλάδος μέσω της ACS . Σε περίπτωση που επιλέξετε άλλες μεταφορικές εταιρείες, δεν μπορούμε να παρέχουμε καμία εγγύηση για τους χρόνους παραλαβής των προϊόντων που μας επιστρέψετε. Αφού παραλάβουμε το προϊόν, θα επεξεργαστούμε άμεσα το αίτημά σας και θα σας ενημερώσουμε με e-mail για τον τρόπο διεκπεραίωσής του. Μετά την επιστροφή του προϊόντος, και εφόσον εγκριθεί από την επιχείρηση, ο πελάτης αποζημιώνεται σε όλο ή το μερικό ποσό, συμπεριλαμβανομένου των μεταφορικών, εάν αυτά υπάρχουν, είτε με αντίστοιχη κατάθεση στον τραπεζικό του λογαριασμό, τον οποίο έχει συμπληρώσει στο έντυπο επιστροφής που απαραίτητα συνοδεύει το επιστραφέν εμπόρευμα, είτε με άλλον τρόπο σύμφωνα με τα παραπάνω.Σε περίπτωση που θέλετε να μας επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, η διεύθυνση στην οποία πρέπει να σταλούν τα προϊόντα προς επιστροφή είναι:

Kατάστημα one0one

Γιαννιτσοπούλου 3,

16674, Γλυφάδα, Αττική

Θέλοντας να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση σας δίνουμε το δικαίωμα να υποβάλετε οποιοδήποτε παράπονό σας ηλεκτρονικά συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα επικοινωνίας που είναι info@one0one.gr.

ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ / ΑΛΛΑΓΗ

Η επιχείρηση υποχρεούται να παρέχει το δικαίωμα αντικατάστασης μόνο σε περίπτωση που το προϊόν θεωρείται ελαττωματικό. Σε αυτή την περίπτωση, ενημερώνετε εκπρόσωπο του e-shop μας και αποστέλλεται courier στην διεύθυνση που μας έχετε ορίσει, για την παραλαβή του προιόντος, η επιχείρηση επιβαρύνεται τα έξοδα, εφόσον το προϊόν εξετασθεί και εγκριθεί από την επιχείρηση ως ελαττωματικό. Σε περίπτωση που ο καταναλωτής θέλει να πραγματοποιήσει αλλαγή, υποχρεούται να προβεί στην επιστροφή του προιόντος στην επιχείρηση, συνοδευόμενο από την αντίστοιχη απόδειξη/κάρτα αλλαγής και στην πραγματοποίηση νέας παραγγελίας, πάντα κατόπιν έγγραφης ή τηλεφωνικής ενημέρωσης του e-shop. Τα έξοδα αποστολής βαρύνουν τον ίδιο τον καταναλωτή. Εάν ο λόγος αλλαγής, αφορά σε λάθος της επιχείρησης, το κόστος επιστροφής βαρύνει την τελευταία.Μπορείτε επίσης να πραγματοποιήσετε την αλλαγή σας, στο καταστημά μας, προσκομίζοντας οπωσδήποτε την απόδειξη/κάρτα αλλαγής που συνόδευε το προιόν. Στην περίπτωση αυτή η επίχειρηση συστήνει στον καταναλωτή πριν μεταβεί στο κατάστημα για αντικατάσταση να επικοινωνεί με το κατάστημα προκείμενου να ελεγχθεί η διαθεσιμότητα των προϊόντων.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

Για να πραγματοποιηθεί επιστροφή, αλλαγή ή αντικατάσταση του (ή των) αγορασθέντος (ή αγορασθέντων) προϊόντος (ή προϊόντων), ο πελάτης θα πρέπει να μεριμνήσει έτσι ώστε:

Να ενημερώσει το e-shop τηλεφωνικώς ή εγγράφως.

Το προϊόν να βρίσκεται εντός της αρχικής του συσκευασίας και στην ίδια άριστη κατάσταση στην οποία το παρέλαβε, μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης/κάρτα αλλαγής και συμπεριλαμβανομένων των ειδικών σημάνσεων του προϊόντος (καρτελάκια).

Το προϊόν να συνοδεύεται από το συμπληρωμένο «Έντυπο Επιστροφής».

Η επιστροφή του προϊόντος να πραγματοποιηθεί εντός της αποκλειστικής προθεσμίας των 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Οι πελάτες μας δικαιούνται να προβούν σε ακύρωση παραγγελίας, υπό τις πολύ συγκεκριμένες παρακάτω προϋποθέσεις:

Σε περίπτωση που δεν έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική παραγγελία (checkout), μπορείτε να ακυρώσετε τη διαδικασία πατώντας το πλήκτρο back στον browser σας.

Σε περίπτωση που έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική παραγγελία (checkout), παρακαλούμε επικοινωνήστε με εκπρόσωπο του e-shop μας, ώστε να σας ενημερώσει περαιτέρω για τη διαδικασία που θα πρέπει να ακολουθηθεί. Η παραγγελία σας δύναται να ακυρωθεί υπό την προϋπόθεση ότι δεν έχει ήδη διεκπεραιωθεί από την επιχείρηση.

Δικαίωμα ακύρωσης της παραγγελίας δεν υφίσταται πέραν των παραπάνω περιπτώσεων.Σημείωση: Για λόγους υγιεινής, η επιχειρησή μας δεν δέχεται επιστροφές εσωρούχων, μαγιό, κολάν και γενικώς προϊόντων που μπορούν να επηρεάσουν την προσωπική υγιεινή του ανθρώπου. Όλα τα προϊόντα που επιστρέφονται στο καταστήμα μας υπόκεινται σε σχολαστικό ποιοτικό έλεγχο.

Για την αποφυγή δικής σας ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελέγχετε προσεκτικά κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας σας, την κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα. Στην περίπτωση που διαπιστωθεί κάποιο ελάττωμα κατά τον ποιοτικό έλεγχο στο προϊόν που επεστράφη, η επιχείρηση οφείλει να επικοινωνήσει με τον καταναλωτή για την επίλυση του ζητήματος και διατηρεί το δικαίωμα να μη δεχθεί την αλλαγή ή επιστροφή του εν λόγω προϊόντος.

ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ

Εκτός από τα παραπάνω δικαιώματα, ο αγοραστής, σε περίπτωση προϊόντος που έχει ελάττωμα ή έλλειψη συμφωνημένης ιδιότητας, έχει και όλα τα δικαιώματα από τις υπάρχουσες διατάξεις και νόμους σχετικά με τη σύμβαση πώλησης και προστασίας του καταναλωτή.

ΔΙΑΦΟΡΑ

Ανωτέρα βία: Αν για λόγους ανωτέρας βίας (π.χ. κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κλπ) δεν είναι δυνατό να σας παραδώσουμε τα προϊόντα εντός του προκαθορισμένου χρόνου θα σας ενημερώσουμε τηλεφωνικώς ή μέσω e-mail, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε, υπό αυτές τις συνθήκες, την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας. Η επιχειρήση δεν φέρει καμία ευθύνη για όποια κατάσταση είναι εκτός δικής της υπαιτιότητας και θα κάνει ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό για την καλύτερη δική σας εξυπηρέτηση.

Σε περιπτώσεις που έχετε καταχωρήσει μια ηλεκτρονική παραγγελία και κατά την παραλαβή διαπιστώνετε ότι λείπει κάποιο (ή κάποια) προϊόν από τη συνολική παραγγελία, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας, ώστε να διευθετήσουμε όλες τις λεπτομέρειες που απαιτούνται και να σας αποστείλουμε τα προϊόντα που δεν παραλάβατε χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση.

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΟΡΩΝ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ

Το one0one.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τους όρους και τις προϋποθέσεις συναλλαγών. H επιχείρηση αναλαμβάνει δε την υποχρέωση να ενημερώνει το παρόν κείμενο για οποιαδήποτε αλλαγή ή προσθήκη στους όρους.

Σε περίπτωση μη παραλαβής των παραγγελθέντων εμπορευμάτων (και εφόσον έχει παρέλθει αδικαιολόγητα μεγάλο χρονικό διάστημα από την καταχώρηση της παραγγελίας), παρακαλούμε επικοινωνήστε με εκπρόσωπο του www.one0one.gr Για την καλύτερη και γρηγορότερη εξυπηρέτησή σας, θα σας συνιστούσαμε να αναφέρετε τον ειδικό κωδικό παραγγελίας που έχει αποσταλεί στη διεύθυνση email που δηλώσατε κατά την παραγγελία σας.

Menu

Settings

Περισσότερα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

Δημιουργήστε λογαριασμό για αν σώσετε τα αγαπημένα σας

Σύνδεση